100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2011-08-25
Danmarks största säkerhetsmässa - för första gången i Köpenhamn
Den 19-21 september arrangeras säkerhetsmässan SecurityUser Expo 2011 i Köpenhamn. På plats finns ett hundratal leverantörer som på utställningen visar det allra senaste när det gäller produkter och tjänster inom säkerhetsområdet.
Dessutom arrangeras ett fullmatat konferensprogram - främst riktat mot näringsliv och offentlig sektor - där intressanta och aktuella ämnen inom säkerhetsområdet avhandlas av kunniga experter. Här påvisas de stora fördelarna med att investera i säkerhet - inte bara som trygghetsfaktor utan också som en viktig åtgärd för att få lönsamhet och god ekonomi.

Den berömda elefantportalen på Carlsberg-området i Köpenhamn.
Mässan blir det första riktigt stora säkerhetsevenemanget i huvudstaden och förväntningarna är stora.

– SecurityUser Expo är en fantastiskt stor satsning här i Danmark, och jag är säker på att det kommer bli succé för både utställare och besökare, säger Björn-Erik Jörgensen, landschef för AR Media International, som arrangerar mässan i samarbete med den danska branschföreningen Sikkerhedsbranchen.

Heltäckande utställning
Utställningen täcker hela säkerhetsområdet, från bevakning till mekaniskt skydd och elektroniska system. Såväl danska som internationella aktörer märks bland utställarna. Besökarna kommer också att få möjlighet att se vad den senaste tekniken kan erbjuda, inte minst när det gäller larm, passerkontroll och videoövervakning där exempelvis intelligent videoanalys innebär en revolution för att förebygga, detektera och upptäcka brott.

Konferenser om säkerhet
Förutom utställningen kommer också sex stycken konferenser anordnas – två varje dag. SecurityUser Expos konferenser fokuserar på olika vertikala marknader. Det kan till exempel handla om säkerhet för detaljhandel, varutransport, persontransport, events, bostadsområden och skolor.

– Säkerhetsanvändarna är i fokus på konferenserna. Användarna är också en viktig hörnsten i SecurityUser Expo-konceptet, eftersom de är en förutsättning for mässans existens. Det är just därför vi anordnar denna konferensdel,som tar upp reella problem och påvisar lösningar för sex olika sektorer, som alla är drabbade av problem med kriminalitet, säger Björn-Erik Jörgensen.

Såväl utställning som som konferenser har som mål att visa fördelarna med att investera i säkerhet, både för privata och offentliga verksamheter.

– Vårt budskap är glasklart, säkerhet lönar sig, säger han avslutningsvis.
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT