100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2011-10-03
Nästan 3 200 besökte SecurityUser Expo 2011
3 182 besökare kom till Danmarks största säkerhetsmässa SecurityUser Expo.
- Det är ett bra tal, men vi tror att vi kan göra det ännu bättre 2013. VM i landsvägscykling kan ha fått några att avstå ett mässbesök. Annars är det den oerhört goda kvaliteten på besökarna vi tar med till nästa SecurityUser Expo 2013, säger Lennart Alexandrie, vd för AR Media International, som arrangerade mässan i samarbete med Sikkerhedsbranchen.

Arrangörerna var nöjda både med antalet besökare och med kvaliteten.


SecurityUser Expo genomfördes på Carlsberg-området i Köpenhamn den 19–21 september. I hallen TAP1 fanns cirka 100 utställare på plats och visade det allra senaste när det gäller produkter och tjänster inom säkerhetsområdet. När de tre dagarna summerades slutade det officiella besökstalet på 3 182.

– Det är kul att vi lyckades uppnå vårt mål på 3 000 besökare, trots konkurrens från cykel-VM och det faktum att det var första gången mässan arrangerades. Nu har vi massor av erfarenheter att jobba vidare med, och jag är säker på att vi lyckas ännu bättre nästa gång, säger Bjørn-Erik Jørgensen, landschef för AR Media International i Danmark.

Rätt placering
Direktören för Sikkerhedsbranchen, den danska branschföreningen för säkerhet, Kasper Skov-Mikkelsen var också nöjd.

– Vi tycker att besökstalet var godkänt och kvaliteten på de 3 200 var alldeles utmärkt. Det var både professionella från branschen och de rätta slutkunderna från de stora professionella verksamheterna som var på plats. Så på så sätt var det väldigt bra, säger han.

– Jag tycker också att mässans placering i Köpenhamn, nära de flesta beslutsfattares arbetsplatser, var ett korrekt val eftersom SecurityUser Expos fokus ligger på att nå ut till slutkunderna. Det är här beslutsfattarna med den största potentialen finns då både offentliga institutioner och de flesta av de stora företagens huvudkontor är placerade i huvudstadsområdet, fortsätter Kasper Skov-Mikkelsen.

Konferenser kompletterade mässan
Utställningen i TAP1 kompletterades av sex konferenser – främst riktade mot det privata näringslivet och den offentliga sektorn – där aktuella och interessanta ämnen där det finns ett stort säkerhetsbehov berördes av duktiga och erfarna specialister.


Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT