100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2011-01-31
AR Media öppnar kontor i Köpenhamn
Efter många års framgångsrikt arbete med Detektor, SecurityWorldHotel.com, Sectech och mediakonceptet SecurityUser i Danmark etableras AR Media International lokalt på den danska marknaden.
- Mot bakgrund av att vi i år arrangerar mäss- och konferensevenemanget SecurityUser Expo i Köpenhamn känns det rätt att etablera ett kontor i den danska huvudstaden nu, säger Lennart Alexandrie, vd för AR Media International.

Kasper Skov-Mikkelsen, vd för Sikkerhedsbranchen och Lennart Alexandrie, vd för AR Media, stärker samarbetet.


AR Media Internationals engagemang på den danska marknaden har ökat dramatiskt de senaste åren. Etableringen av mediaplattformen SecurityUser, med såväl nätbaserad som tryckt tidning, har blivit framgångsrik, inte minst tack vare ett nära samarbete med Sikkerhedsbranchen – den danska säkerhetsindustrins intresseorganisation.

– Vi har ett mycket gott och nära samarbete med Sikkerhedsbranchen när det gäller SecurityUser-portalen och tidningen. Nu arbetar vi även tillsammans med att lika framgångsrikt etablera SecurityUser Expo, årets stora säkerhetsevent i Danmark, säger Lennart Alexandrie och understryker att det danska AR Media-kontoret kommer att stärka samarbetet ytterligare.

– Vårt kontor ligger ju i Säkerhetens Hus i Hvidovre på samma adress som Sikkerhedsbranchen. Våra möjligheter att utveckla samarbetet är därför mycket stora, konstaterar han.

 – För Sikkerhedsbranchen betyder AR Medias etablering här i huset en tillgång. Vi har inlett ett framgångsrikt samarbete som nu kan utvecklas ytterligare på ett smidigt sätt, kommenterar Kasper Skov-Mikkelsen, vd för Sikkerhedsbranchen.

AR Media-filialen i Danmark öppnar den 1 mars. Just nu pågår rekrytering av en Country Manager som ska driva AR Medias arbete i Danmark. Sedan tidigare har AR Media redan en redaktör på plats, nämligen Jonny Sjöberg, som ansvarar redaktionellt för den danska delen av såväl Detektor som SecurityWorldHotel.com som SecurityUser.

– Vårt mål är att vara klara med rekryteringen tills öppningen av det nya kontoret. Med allt arbete som vi står inför i Danmark är det en nödvändighet att vi får en stark Country Manager på plats så fort som möjligt, säger Lennart Alexandrie avslutningsvis.


Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT