100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2010-11-23
Milestone utsett till Årets säkerhetsföretag i Danmark
Tidningen Detektor Scandinavia utsåg Milestone Systems till Årets danska säkerhetsföretag under Sectech i Köpenhamn. Samtidigt fick Claus Friis på Det Kongelige Bibliotek ta emot SecurityUsers och SikkerhedsBranschens pris som Årets säkerhetschef.

AR Medias vd Lennart Alexandrie delade ut Detektor Scandinavias pris Årets säkerhetsföretag i Danmark till Milestone och Raziel Bareket.
Anledningen till att Milestone Systems får priset är inte bara på grund av att företaget är mycket framgångsrikt och en pionjär inom video management software, utan också för att det är ett av de starkaste varumärkena inom nätverksvideo. Hade det funnits ett pris till årtiondets danska säkerhetsföretag så hade Milestone vunnit det också, säger Lennart Alexandrie, vd för AR Media International, som ger ut tidningen Detektor Scandinavia.

I urvalsprocessen har Detektor Scandinavia bland annat sett till hur företagen arbetar med sitt varumärke, deras innovationsförmåga, lönsamhet och tillväxt. Juryns officiella motivering lyder: ”För att konsekvent och föredömligt ha bibehållt företagets pionjäranda samt utvecklat ett teknikkoncept och en affärsídé som har gjort företaget världsledande inom IP-övervakning.”

Vi är mycket stolta över utmärkelsen årets danska säkerhetsföretag. Det är en stor ära. Priset går i första hand till Milestones medarbetare, som är de verkliga pionjärerna i vårt företag, och till våra lojala och mångåriga partners som hela tiden tvingar oss att tänka i nya banor och skapa innovativa och framtidssäkra lösningar, säger Lars Thinggaard, vd för Milestone Systems.
 
Under säkerhetsbanketten på Sectech fick även Claus Friis på Det Kongelige Bibliotek ta emot SecurityUsers och SikkerhedsBranschens pris Årets säkerhetschef. Motiveringen löd: ”Priset tilldelas Claus Friis för hans säkerhetsengagemang, som han visat genom debatt, tillkomst av nya regler, undervisning men framför allt för att han alltid har öga för kvalitet, både internt och för hela branschen.”
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    COOKIE-INSTÄLLNINGAR   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT