100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.
Säkerhetsupphandling

Hur får vi tryggare säkerhetsupphandlingar?

När offentliga säkerhetsupphandlingar blir fel yttrar det sig vanligen i att delar av leveranserna utförs bristfälligt eller inte alls. Vems ansvar är det, leverantörerna som accepterar villkoren eller är det upphandlarnas jakt på lägst pris som är boven?

Vilka förutsättningar har ett nischat småföretag med egen spetskompetens att få vara med i en upphandling då de inte kan leverera helhetslösningar? Och hur ska upphandlingar göras när säkerhet blir mer en fråga om att köpa funktioner/tjänster än tekniska produkter och väktartimmar?

Med en växande hotbild mot de offentliga verksamheterna, där såväl dåd från organiserade brottslighet som rena terrordåd finns med i riskanalyserna, är kvaliteten i säkerhetsupphandlingarna kanske mer viktiga för samhället än någonsin.

Halvdagskonferensen "Säkerhetsupphandling" handlar om hur vi går vidare och får upphandlingar som ger förutsättningar för trygga säkerhetsleveranser.
› Läs mer om Säkerhetsupphandling
FAKTA
Anordnades senast: 24 nov. 2016
Nästa evenemang: Ej fastställt
Plats: Stockholm
Webbplats: Säkerhetsupphandling
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    Följ oss på Instagram  FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT