100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.
DETEKTOR Football Cup

Fotbollscup för säkerhetsföretagen

Detektor Scandinavia Football Cup är en årlig fotbollsturnering där säkerhetsföretag spelar mot varandra. Först sker det i ett gruppspel med matcher som pågår i 10 minuter och därefter i ett A- respektive B-slutspel.

Mat och dryck serveras i och kring sponsortältet och där sker också prisutdelningen.

Att det blir just på Enskede IP som Detektor Scandinavia Football Cup arrangeras är ingen slump.

AR Media International har sponsrat ungdomsfotbollen inom Enskede IK under många år. Intäkter av evenemanget går till Enskedes ungdomsverksamhet så att de under vinterhalvåret ska få gynnsamma träningsmöjligheter inför nästa säsong. Några av Enskede-spelarna kommer också agera som funktionärer eller domare på plats under evenemanget.
› Läs mera om DETEKTOR
  Football Cup
FAKTA
Anordnas: 1 gång/år
Senaste evenemang: 31 maj 2018
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT