100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2008-10-02
Årets nomineringar till Detektor International Award presenterades inför 900 säkerhetsproffs
På Skydd-mässans bankett på Stockholmsmässan i går kväll presenterades årets nominerade säkerhetsprodukter till den nionde årliga utmärkelsen Detektor International Award.

Ar Media Internationals VD Lennart Alexandrie presenterade årets nominerade produkter inför Detektor International Award-finalen den 19 november på Sectech i Köpenhamn

Banketten på Skydd var rekordstor inte bara ur svenskt eller nordiskt perspektiv. Med mer än 900 gäster till middag och efterföljande underhållning blev banketten en händelse i sig. Lennart Alexandrie, Detektors redaktionschef och vd för förlaget AR Media, kallade tillställningen för säkerhetsvärldens största prisnomineringsmiddag.

Lena Ph stod för en mycket uppskattad show i vilken hon lyckades få stora delar av den nordiska säkerhetsbranschen på fötter.

I samband med Sectechs öppningsdag den 19 november i Köpenhamn presenteras vinnarna i de olika kategorierna. Då kommer den av Bertil Vallien specialdesignade glasskulpturen att tilldelas en av finalisterna i varje kategori.

Detektor International Award är kanske det enda internationellt etablerade produktpriset som leverantörerna inte kan ansöka för att få. Priset är indelat i tre olika kategorier: Access Control, Alarm & Detection samt CCTV.

Nominerade i kategorin Access Control
- iLoq, ett elektroniskt låssystem från det finska företaget iloq;
- RKL55, läsare för smarta kort från HID;
- RF30EM, trådlös läsare för passersystemet Bewator Entro V.6.0, från Siemens Building Technology Security Product Division;
- Diadem, en biometrisk läsare som kombinerar ansiktsavläsning och taligenkänning från det slovenska företaget Tab Systems.

Nominerade i kategorin Alarm & Detection
- Hemi-Directional Loudspeaker, en högtalarlösning för talat utrymningslarm från Bosch Security Systems;
- Galaxy Dimension, inbrottslarmcentral med passerkontrollsystem från Honeywell;
- T5000, detektionskamera från TrueVision

Nominerade i kategorin CCTV
- AXIS P3301 nätverkskamera från Axis Communication;
- IVA 3.5, en lösning för intelligent video från Bosch Security Systems;
- NSR-1000, network surveillance server från Sony;
- Q22, kamera med 360 graders övervakning från Mobotix.

Skriv ut Skriv ut  
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT