100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer fyra gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer två gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. Svenska securityuser.com ges även ut som tryckt version fyra gånger per år.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.

AR Media nyheter

Här finner du artiklar och annan information som handlar om företaget.

Publicerat: 2013-09-30
Ar Media och Stockholmsmässan i samarbete kring Skyddmässan
Den 14 – 16 oktober 2014 arrangeras säkerhetsmässan Skydd, men redan nu är förberedelserna i full gång. Ambitionen är högre än någonsin och mycket kommer präglas av förnyelse. Mot den bakgrunden har Stockholmsmässan tecknat ett avtal med Ar Media International avseende produktutveckling av evenemanget, men också marknadsföring och försäljning.

Under den gångna vintern och våren har vi jobbat intensivt med att produktutveckla Skydd och vi har då identifierat Ar Media som en viktig del i det arbetet, säger Magnus Eriksson på Stockholmsmässan.
Magnus Eriksson, projektchef för Skydd på Stockholmsmässan ser samarbetet som ett viktigt steg i utvecklingen av säkerhetsmässan.
– Vi har sedan 2001 haft ett tätt samarbete med Ar Media då vi tillsammans har arrangerat Sectech-mässorna, vilket har fungerat väldigt bra. Under den gångna vintern och våren har vi jobbat intensivt med att produktutveckla Skydd och vi har då identifierat Ar Media som en viktig del i det arbetet. De har en bred och djup kontaktyta i Skandinavien och globalt, vilket betyder att de kan fånga upp intressanta trender och idéströmningar och därigenom väsentligen bidra till SKYDD-mässans förnyelse, säger han.

Ar Media kommer också arbeta med marknadsföringen kring SKYDD samt försäljning av montrar på mässans säkerhetsdel. Dessutom ska Ar Media producera mässkatalogen.
– Vi ser samarbetet som en naturlig utveckling av vårt mångåriga samarbete med Stockholmsmässan. Engagemanget är också en logisk följd av Ar Medias utveckling mot en mer eventorienterad verksamhet i Skandinavien, menar Lennart Alexandrie, vd för Ar Media International.
 
 
Skriv ut Skriv ut  
NYHETSSÖK
År:    

Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    INTEGRITETSPOLICY   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT