100% Säkerhet
Detektor Scandinavia är skandinaviska säkerhetsbranschens facktidning. Tidningen utkommer 6 gånger per år med innehåll fokuserat på det som händer på produktfronten och företagsmarknaden.
Detektor International är den internationella säkerhetsbranschens facktidning. Ett media för hela världens säkerhetsmarknad. Tidningen utkommer 4 gånger per år och det redaktionella innehållet är fokuserat på den globala säkerhetsmarknaden. Det kan gälla nya säkerhetstekniska produkter, system och tjänster, samt internationellt näringslivsnytt.
securityuser.com är nyhetsportalen för användare av produkter och tjänster inom säkerhet på den svenska och danska marknaden. securityuser.com ges även ut som tryckt version 4 gånger per år, både som svensk och dansk utgåva.
SecurityWorldMarket.com är Skandinaviens ledande nyhetsportal för den internationella och skandinaviska säkerhetsmarknaden. Som en knytpunkt för kommunikation och information är portalen unik, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även internationellt.
Sectech är en konferens/utställning i det lilla formatet, med de stora möjligheterna. Sectech en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning.
SecurityUser Expo

SecurityUser Expo

SecurityUser Expo arrangeras under två dagar av AR Media International i samarbete med SikkerhedsBranchen (den danska branschföreningen).

Evenemanget är den stora mötesplatsen för alla aktörer på den danska säkerhetsmarknaden.

Security User Expo arrangeras vartannat år i Köpenhamn.

Security User Expo erbjuder besökarna en stor utställning med många aktiviteter och ett brett konferensprogram.
› Läs mera om SecurityUser Expo
FAKTA
Anordnas: Vartannat år
Nästa evenemang: 27-28 september 2017
Plats: Köpenhamn, Danmark
Webbplats: www.securityuserexpo.com
Följ oss på Facebook  FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK   ||    FAKTURA   ||    KONTAKTINFO   ||    WEBBPLATSÖVERSIKT